Na konci minulého roka sa vedenie organizácie rozhodlo ukončiť prevádzku našej kaviarne vrátane kuchyne, ktorá zabezpečovala závodné stravovanie pre svojich zákazníkov. Dlhodobo sme zápasili s tým, ako prevádzku dostať von zo straty. Stálo nás to príliš veľa času, ktorý sme potrebovali venovať službe. Ukončiť ju bolo jedno z najťažších rozhodnutí, ktoré sme museli v tejto veci urobiť. Dobrá správa však je, že celý priebeh rozhodovania bol na Jeho slávu a všetci piati zamestnanci Café majú novú prácu. Za zázrak pokladám skutočnosť, že jeden
z členov kórejského zboru v Žiline si prenajal Café a otvoril si u nás nefajčiarsku, kórejskú reštauráciu, naviac, bez ponuky tvrdého alkoholu.

Veľkou stratou v službe bol odchod našej kolegyne Paige, ktorá viedla projekt letných táborov, späť do USA (kde sa stará o svoju chorú mamu). Pribudla nám Katka, ktorá má na starosti manažérsko-hospodárske záležitosti organizácie. Maruška, o ktorej som písal v predchádzajúcom liste, sa na našu radosť rozhodla nepokračovať v doktorantskom štúdiu, ale po absolvovaní univerzity v Prešove, (kde je jednou z najlepších študentov), pripája sa na plný úväzok k nášmu tímu. Bude školiteľom vo východoslovenskom regióne.